Salina Praid

Salina Praid

salina praid
salina praid

Salina Praid se află la aproximativ o oră de mers cu mașina de la Continental Tîrgu Mureș, fiind situată la o distanță de 56 de km de hotel. Din Tîrgu Mureș puteți ajunge cu ușurință la Salina Praid cu autocarul (program autocare: autogari.ro)

Salina Praid oferă un climat unic, benefic pentru sănătate, dar și pentru relaxare. Salina se află la 120 de m de suprafață, baza de agrement având sistem de iluminat, Wi-Fi, terenuri de joacă, cafenea, cinema 3D, farmacie cu produse naturiste și spații de creație. Temperatura din salină este de 16 grade Celsius.

Există și o zonă de vizitare numită Panorama Belvedere „Mina Iosif“, unde puteți lua masa la restaurant. În perioada de vară, la Salina Praid este deschis strandul cu apă sărată Praid, amenajat modern cu sezlonguri, renovat în 2014. Vedeți care sunt proprietățile curative ale apei sărate din Praid: salinapraid.ro.

Program, imagini din salină și preț de intrare pe site-ul oficial.

Adresa: Str. Garii nr. 44, Praid, jud. Harghita

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM RELUAT ACTIVITATEA OPERAȚIONALĂ ÎN TOATE HOTELURILE

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat.


Măsuri prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid-19