Cum ne găsești
Cum ne găsești

Contact Continental Forum Tîrgu-Mureș

Contactează-ne

Hotelul Continental Forum Tîrgu Mureș se află chiar în centrul orașului, în Piața Teatrului, fiind la o distanță mică de majoritatea punctelor de interes din oraș (culturale, economice sau comerciale).

Pentru a ajunge la Contintental Forum Tîrgu Mureș, mergeti pe E60, virați stânga pe strada Recoltei, mai apoi virați stânga pe strada Dezrobirii urmat de un viraj la dreapta pe strada Libertății.

Continuați cu un viraj la stânga pe strada Cuza Vodă, faceți dreapta pe a treia stradă. În sensul giratoriu o luați pe a doua ieșire, iar hotelul este pe partea stângă.

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 10% față de orice alt site de rezervări.

Continental Forum Tîrgu Mureș

+40 372 658 800
mures@continentalhotels.ro

Piața Teatrului nr. 5-6, cod 540046, Tîrgu-Mureș, România

Continental Hotels: Sediu Central

+40 372 121 721

info@continentalhotels.ro

Calea Griviţei 143, 010708, Sector 1, Bucureşti

Carmen Coșa
General Manager

Lucia Petrica
Sales Coordinator

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord ca societatea Continental Hotels SA să prelucreze datele cu caracter personal de mai sus în mod legal, corect și într-o manieră transparentă față de dumneavoastră și va lua toate garanțiile necesare pentru a asigura respectarea dreptului la viață privată. Datele cu caracter personal de mai sus se vor prelucra în scopul soluționării cerinței dumneavoastră exprimată în acest formular. Datele vor fi colectate și prelucrate în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, pe o perioadă stabilită de 1 an de zile.

De asemenea, vă invităm să citiți politica GDPR (,,General Data Protection Regulation – GDPR”) adoptată de Continental Hotels aici: Politica de confidentialitate

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media