Cum ne găsești
Cum ne găsești

Contact Continental Forum Tîrgu-Mureș

Contactează-ne

Hotelul Continental Forum Tîrgu Mureș se află chiar în centrul orașului, în Piața Teatrului, fiind la o distanță mică de majoritatea punctelor de interes din oraș (culturale, economice sau comerciale).

Pentru a ajunge la Contintental Forum Tîrgu Mureș, mergeti pe E60, virați stânga pe strada Recoltei, mai apoi virați stânga pe strada Dezrobirii urmat de un viraj la dreapta pe strada Libertății.

Continuați cu un viraj la stânga pe strada Cuza Vodă, faceți dreapta pe a treia stradă. În sensul giratoriu o luați pe a doua ieșire, iar hotelul este pe partea stângă.

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20% d față de orice alt site de rezervări.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Continental Forum Tîrgu Mureș

Adresă: Piața Teatrului nr. 5-6, cod 540046, Tîrgu-Mureș, România
Receptie hotel : +40 372 658 800
Email hotel: mures@continentalhotels.ro

Continental Hotels – Sediul Central

Rezervări (Luni – Sâmbată: 8:00 – 22:00)
Telefon: +40 372 121 721
Email: reservation@continentalhotels.ro
Email: sales@continentalhotels.ro
Adresă: Calea Griviţei 143, 010708, Sector 1, București

Carmen Coșa
General Manager

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord ca societatea Continental Hotels SA să prelucreze datele cu caracter personal de mai sus în mod legal, corect și într-o manieră transparentă față de dumneavoastră și va lua toate garanțiile necesare pentru a asigura respectarea dreptului la viață privată. Datele cu caracter personal de mai sus se vor prelucra în scopul soluționării cerinței dumneavoastră exprimată în acest formular. Datele vor fi colectate și prelucrate în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, pe o perioadă stabilită de 1 an de zile.

De asemenea, vă invităm să citiți politica GDPR (,,General Data Protection Regulation – GDPR”) adoptată de Continental Hotels aici: Politica de confidentialitate

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media