O filă din albumul de familie
O filă din albumul de familie

Restaurant Botez

Restaurant Botez Tîrgu Mureș

Restaurant Botez Tîrgu Mureș.

La Hotel Continental Tîrgu Mureș punem la dispoziție săli ce pot fi personalizate la cerere astfel încât cadrul să fie potrivit pentru petrecerea o petrecere de botez, în funcție de genul copilului.

Cel mai nou membru al familiei merită o petrecere elegantă, iar Continental are experință în crearea unui eveniment perfect.

Avem discounturi pentru cei care doresc să organizeze petrecerea duminica.

Ce vă oferim:

  • Salon gratuit
  • Cameră gratuită cu mic dejun gratuit
  • Tarife preferențiale pentru cazarea invitaților
  • Degustarea meniului ales
  • Reducere de 50% pentru meniul copiilor
Continental Tirgu Mures organizare botezuri

Amabilitate

Dincolo de petrecerea în sine, botezul rămâne o pagină în albumul de familie și în memoria părinților și a rudelor. De aceea, vă vom trata cu amabilitate și vom răspunde cerințelor dumneavoastră.

Continental Tirgu Mures organizare botezuri

Diversificat

Vă oferim meniurile diversificate, care pot fi servite clasic sau sub formă de bufet suedez. Preparatele le putem alege împreună, în funcție de gusturile dumneavoastră: avem atât preparate de pe plaiurile mioritice, dar și preparate mai sofisticate, cu influențe din bucătăriile internaționale.

Continental Tirgu Mures organizare botezuri

Organizare

Îți vom fi alături în procesul de organizare înainte și în timpul evenimentului de creștinare al bebelușului tău. Pentru acest tip de evenimente vă putem face un Candy Bar de nerezistat și, de asemenea, vă putem recomanda: DJ, fotograf, specialiști pentru decor și sonorizare, fânână de ciocolată sau o selecție de vinuri.

 

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media