Pauze utile și creative
Pauze utile și creative

Coffee Break & Lunch

Coffee Break & Lunch

Pauzele din timpul evenimentelor sunt foarte importante pentru a se crea relații între participant, pentru a se împărtăși idei despre conferința în curs și pentru a pregăti participanții pentru o nouă serie de prezentări. Oferim meniuri adaptabile fiecărui tip de eveniment și după dorințele organizatorului.

Una dintre sălile noastre de conferință, sala Aman, are un hol de intrare și un mezanin cu o capacitate de 80 de locuri, unde se pot organiza coffee break-uri, lunch sau cină. Accesul în această sală se poate face prin Restaurantul Mondo sau direct din exteriorul hotelului.

Continental Tirgu Mures coffee break & lunch

Gustări

Gustările pot fi de tip finger food, patiserie dulce sau sărată, împreună constituind o gamă diversificată și perfect pliabilă pe serviciul de Coffee Break & lunch.

Continental Tirgu Mures coffee break & lunch

Băuturi

În ceea ce privește băuturile se poate opta pentru cafea expresso sau decofeinizata, lapte, ceai (negru, verde , ceai de mentă, iasomie), apă minerală, apă plată, băuturi răcoritoare carbogazoase sau sucuri naturale.

Continental Tirgu Mures coffee break & lunch

Consiliere

Atât înainte de eveniment, cât și pe toată perioada desfășurării acestuia, veți avea parte de sprijin din partea echipei noastre de organizatori.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media