Celebrăm povestea ta de iubire
Celebrăm povestea ta de iubire

Restaurant Nunți

Restaurant Nunți Tîrgu Mureș

Restaurant Nunți Tîrgu Mureș.

Nunta reprezintă unul dintre cele mai importante momente din viața unui om, iar noi vă stam la dispoziție pentru a crea împreună evenimentul perfect.

Pentru meniu și decor echipa noastra colaborează cu clientul pentru a se asigura că totul este conform cerințelor acestuia.

În momentul desfășurării evenimentului, echipa de servire răspunde în timp optim cererilor, asigurându-se ca oaspeții primesc cel mai bun tratament.

Pentru tinerii îndrăgostiți am gândit discounturi dacă doresc să organizeze petrecerea duminica.

Ce vă oferim: 

  • Salon gratuit
  • Cameră nupțială gratuită cu mic dejun gratuit
  • Tarife preferențiale pentru cazarea invitaților
  • Degustarea meniului ales
  • Reducere de 50% pentru meniul copiilor
restaurant nunti targu mures continental

Atmosferă

Avem decoruri festive speciale pentru nunți, acestea sunt fastuoase și creează o atmosferă rafinată pentru un eveniment atât de important ca nunta. Lăsați grijile organizării în mâinile noastre, noi vom avea grijă ca nunta dumneavoastră să fie una de vis.

Continental Tirgu Mures nunti

Consiliere

Pe lângă faptul că se ocupă de execuție, echipa noastră de specialiști joacă și un rol de consilier în organizare. Pentru acest tip de eveniment vă putem recomanda persoanele cu care am mai colaborat bine: DJ, fotograf, specialiști pentru decor și sonorizare, fânână de ciocolată sau o selecție de vinuri. Din multitudinea de restaurante nunți din Târgu Mureș, al nostru se diferentiază prin consilierea pe care o acordăm de fiecare data clientilor noștri. Aceste detalii duc la realizarea evenimentului perfect.

Meniu

Am alcătuit mai multe timpuri de meniuri, cu preparate tradiționale, dar și din bucătariile internaționale, iar dumneavoastră aveti posibilitatea să alegeți varianta care să corespundă gusturilor dumneavoastră. Preparatele bucătarilor noștri sunt extrem de apetisante și arătoase.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media