Servicii de excepție
Servicii de excepție

Meetings

Meetings

Avem trei săli de conferințe renovate în 2017: Tonitza, Grigorescu și Luchian, care sunt configurate în așa fel încât să permită flexibilitatea în funcție de cerințele clientului. Sălile sunt potrivite pentru întâlniri de afaceri, training-uri, seminarii sau conferințe, cu capacități între 20 și 150 de locuri. Pe lângă sălile de conferință, oferim consiliere și posibilitatea organizării de coffee break-uri sau prânzuri de afaceri.

Sălile sunt dotate cu lumină naturală, flipchart, ecran de proiecție, internet gratuit. Contracost oferim echipamente audio-video și de traducere simultană.

Vă oferim pachete speciale pentru organizarea evenimentelor corporate în sălile de conferință ale Continental Tîrgu Mureș: Pachet conferințe economic, Pachet conferințe standard și Pachet conferințe weekend.

CONTACT

+40 372 658 800
mures@continentalhotels.ro

continental tirgu mures sali de conferinta

Varietate

Cele trei săli de conferință pot fi aranjate în diverse modalități, în funcție de specificul evenimentului. Sălile pot fi aranjate în aranjament Theatre, Ballroom, U-shape, Classroom, Reception sau Boardroom.

continental tirgu mures sali de conferinta

Excelență

Continental este cel mai mare hotel în Tîrgu Mureș și, totodată, un hotel de tradiție pentru turismul de business. Anii de experiență ne-au făcut să oferim serviciile de care are nevoie sectorul de business.

continental tirgu mures sali de conferinta

Elegant

Sălile de conferință sunt recent renovate și dotate cu tot ce este necesar pentru desfășurarea unui eveniment corporate de amploare sau restrâns. Ceea ce le face deosebite însă este eleganța decorului, care aduce un strop de stil evenimentelor organizate la noi.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media