Dă startul la distracție
Dă startul la distracție

Petreceri aniversare

Petreceri aniversare Tîrgu Mureș

Echipa noastră de specilialiști se ocupă de organizarea de petreceri aniversare personalizate în funcție de cerințele evenimentului. Saloanele hotelului nostru găzduiesc petreceri surpriză, petreceri elegante cu invitați din rândul familiei și al prietenilor sau petreceri pentru copii.

Noi ne vom asigura ca atmosfera să fie perfectă indiferent de tipul evenimentului și ca invitații să primească cel mai bun tratament.

Special pentru tine, am pregătit și o ofertă pentru petreceri aniversare.

Ce vă oferim: 

  • Salon gratuit
  • Tarife preferențiale pentru cazarea invitaților
  • Degustarea meniului ales
  • Reducere de 50% pentru meniul copiilor

Delicios

Preparatele pe care vi le propunem pentru petrecerile aniversare sunt realizate de maeștri bucătari ai restaurantului Mondo, local celebru în Tîrgu Mureș pentru bucatele sale.

Experiență

Ca parte a lanțului Continental Hotels, hotelul nostru are în spate sute de evenimente organizate în cele mai mici detalii. Acestă experință ne face să credem că ne-a ajutat să oferim servicii de înaltă calitate.

petreceri aniversare continental tirgu mures

Calitate

Avand drept standarde profesionalismul și calitatea, ne vom asigura ca atmosfera să fie perfectă indiferent de tipul evenimentului și ca invitații să primească cel mai bun tratament. Lăsați grijile în mâinile noastre, singura dumneavoastră preocupare este să vă distrați!

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media