Lasă grijile organizării în mâinile noastre
Lasă grijile organizării în mâinile noastre

Petreceri corporate

Petreceri corporate

La hotelul Continental Tîrgu Mureș organizăm petreceri corporate sau tematice, punând la dispoziție o serie de facilități și servicii ce îndeplinesc cerințele oricărei companii.

Echipa noastră va pune la punct toate detaliile pentru a vă asigura că petrecerea se va desfășura într-un ambient perfect.

Pentru meniul petrecerii, compania organizatoare poate alege din preparatele delicioase gătite cu atenție de bucătarii noștri, meniul putând fi unul clasic sau de tip bufet suedez.

CONTACT

+40 372 658 800
mures@continentalhotels.ro

Continental Tirgu Mures petreceri corporate

Creativitate

Distracția trece prin stomac, iar de aceea credem că mâncarea joacă un rol important în succesul unei petreceri. Punem pasiune în tot ce facem, iar asta se vede inclusiv în preparatele pe care bucătarul nostru le face. Acestea sunt creative și irezistibile atât ca gust, cât și ca aspect.

Continental Tirgu Mures petreceri corporate

Atmosfera

Datorită experienței pe care o avem în organizarea evenimentelor, am creat legături cu foarte mulți muzicieni. În cazul în care vă doriți, vă putem ajuta să găsiți trupa perfectă pentru ca atmosfera petrecerii dumneavoastră să fie antrenantă.

Continental Tirgu Mures petreceri corporate

Experiență

Avem experiență în organizarea petrecerilor corporate, fie ele de sfârșit de an, petreceri de Crăciun sau simple reuniuni. De aceea, noi garantăm că vom reuși să fim pe placul angajaților dumneavoastră.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media