Plan săli de conferințe

Închiriere sală de conferințe

Sală de conferințe Târgu Mureș. Hotelul Continental Târgu Mureș are unul dintre cele mai moderne centre de conferință din oraș. Vă punem la dispoziție patru săli de conferințe ce pot fi aranjate în așa fel încât să corespundă nevoilor mai multor tipuri de evenimente, unele săli fiind modulare.

Sălile sunt potrivite pentru întâlniri de afaceri, training-uri, seminarii sau conferințe, cu capacități între 20 și 200 de locuri.

Sălile sunt dotate cu lumină naturală, flipchart, ecran de proiecție, internet gratuit. Contra cost oferim echipamente audio-video și de traducere simultană.

Vă oferim pachete speciale pentru organizarea evenimentelor corporate în sălile de conferință ale Continental Forum Sibiu: Pachet conferințe economic, Pachet conferințe standard și Pachet conferințe weekend.

Luchian

60

60

30

40

150

30

180

Sală de conferințe Târgu Mureș

Theatre

Ballroom

U-shape

Classroom

Reception

Boardroom

m2

Grigorescu

50

20

25

100

30

160

Tonitza

100

48

40

45

150

40

140

Situată la mezaninul hotelului, sala de conferințe Grigorescu are o suprafață de 160 metri pătrați. Este o sală perfectă pentru organizarea recepțiilor elegante, dar și pentru cursuri, traininguri etc.

Salonul are o capacitate de 100 de persoane în format Reception, 50 în format Theatre, 30 în format Boardroom, 25 în format Classroom și 20 în format U-shape. Încăperea are lumină naturală, acces gratuit la internet, aer condiționat/încălzire centrală, ecran de proiecție, flipchart.

Situată la mezaninul hotelului, sala de conferințe Tonitza are o suprafață de 140 metri pătrați. Salonul are o capacitate de 150 de persoane în format Reception, 100 în format Theatre, 48 în format Ballroom,45 în format Classroom, 40 în format Boardroom și 40 în format U-shape.

Încăperea este dotată cu lumină naturală/încălzire centrală, acces gratuit la internet, aer condiționat, ecran de proiecție, flipchart.

În functie de cerințele dumneavoastră, salonul se poate configura în alt tip de aranjament, având mobilier modular.

 

 

 

 

Situată la subsolul hotelul, sala de conferințe Luchian are o suprafață de 180 metri pătrați.

Salonul are o capacitate de 150 de persoane în format Reception,60 în format Theatre, 40 în format Clasroom, 30 în format U-shape și 30 în format Ballroom.

Încăperea este dotată cu aer condiționat, acces gratuit la internet, ecran de proiecție, flipchart.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Cerere

Oferte

Oferte

Oferte

©2017 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?