Hotel de 4 stele în Tîrgu Mureș
Hotel de 4 stele în Tîrgu Mureș

Hotel & Servicii

Hotel & Servicii

Hotel Continental Forum este un hotel de 4 stele în Tîrgu Mureș, situat în centrul orașului. Datorită locației, oaspeții au avantajul de a se afla în proximitatea celor mai importante instituții administrative, sedii de bănci, mari companii și firme locale.

Hotelul întămpină oaspeții într-un cadru primitor și cald, fie că vin în scop de business sau pentru a descoperi orașul Târgu Mureș. Echipa noastră se asigură că dumneavoastră veți avea condiții excelente de cazare în Tîrgu Mureș.

Pentru cei care au nevoie de cazare în Târgu Mureș în scop de afaceri, Hotel Continental Forum este alegerea perfectă întrucât avem dotări specifice turismului de business: internet wireless gratuit, telefon cu acces internațional, săli de conferințe moderne și bussines corner.

Printre serviciile de 4 stele pe care le oferim, amintim: room service, catering, parcare supravegheată 24/7, seif, serviciu de trezire și multe altele.

Hotelul are două lifturi, centrală termică și spălătorie proprie.

Pentru turiștii aflați în concediu, asigurăm confortul de care aveți nevoie pentru odihnă, dar și prin diferite pachete turistice de distracție și oferte speciale de cazare în Tîrgu Mureș. Continental Forum este un hotel de 4 stele în Tîrgu Mureș, proaspăt renovat în anul 2019! De 25 de ani am fost gazde pentru mii de oaspeți, iar experiența ne recomandă a fi unul dintre cele mai bune hoteluri de 4 stele în Tîrgu Mureș.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Rezervările directe beneficiază de 20% discount!

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media