Hotel de 3 stele în Tîrgu Mureș
Hotel de 3 stele în Tîrgu Mureș

Hotel & Servicii

Hotel & Servicii

Hotel Continental este un hotel de 3 stele în Tîrgu Mureș, situat în centrul orașului. Datorită locației, oaspeții au avantajul de a se afla în proximitatea celor mai importante instituții administrative, sedii de bănci, mari companii și firme locale.

Hotelul întămpină oaspeții într-un cadru primitor și cald, fie că vin în scop de business sau pentru a descoperi orașul Tîrgu Mureș. Echipa noastră se asigură ca dumneavoastră să aveți condiții excelente de cazare în Tîrgu Mureș.

Pentru cei care au nevoie de cazare în Tîrgu Mureș în scop de afaceri, Hotel Continental este alegerea perfectă întrucât avem dotări specifice turismului de business: internet wireless gratuit, telefon cu acces internațional, săli de conferințe moderne și bussines corner.

Pentru turiștii aflați în concediu, asigurăm confortul de care aveți nevoie pentru odihnă, dar și prin diferite pachete turistice de distracție și oferte speciale de cazare în Tîrgu Mureș. Continental este un hotel ieftin de 3 stele în Tîrgu Mureș, fără a face rabat de la calitate. De 25 de ani am fost gazde pentru mii de oaspeți, iar experiența ne recomandă a fi unul dintre cele mai bune hoteluri de 3 stele în Tîrgu Mureș.

Printre serviciile de 3 stele pe care le oferim, amintim: room service, catering, parcare supravegheată 24 din 24 h și permitem accesul cu animale de companie.

Hotelul are două lifturi, centrală termică și spălătorie proprie.

Dorim să vă informăm că în intervalul orar 08:00 – 18:00 au loc lucrări de renovare a hotelului. Estimăm că aceste lucrări vor continua până în luna ianuarie 2019. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Oferte

Oferte

Oferte

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media