Hotel de 4 stele în Tîrgu Mureș
Hotel de 4 stele în Tîrgu Mureș

Hotel & Servicii

Hotel & Servicii

Hotel Continental Forum este un hotel de 4 stele în Tîrgu Mureș, situat în centrul orașului. Datorită locației, oaspeții au avantajul de a se afla în proximitatea celor mai importante instituții administrative, sedii de bănci, mari companii și firme locale.

Hotelul întămpină oaspeții într-un cadru primitor și cald, fie că vin în scop de business sau pentru a descoperi orașul Târgu Mureș. Echipa noastră se asigură că dumneavoastră veți avea condiții excelente de cazare în Tîrgu Mureș.

Pentru cei care au nevoie de cazare în Târgu Mureș în scop de afaceri, Hotel Continental Forum este alegerea perfectă întrucât avem dotări specifice turismului de business: internet wireless gratuit, telefon cu acces internațional, săli de conferințe moderne și bussines corner.

Pentru turiștii aflați în concediu, asigurăm confortul de care aveți nevoie pentru odihnă, dar și prin diferite pachete turistice de distracție și oferte speciale de cazare în Tîrgu Mureș. Continental Forum este un hotel de 4 stele în Tîrgu Mureș, proaspăt renovat în anul 2019! De 25 de ani am fost gazde pentru mii de oaspeți, iar experiența ne recomandă a fi unul dintre cele mai bune hoteluri de 4 stele în Tîrgu Mureș.

Printre serviciile de 4 stele pe care le oferim, amintim: room service, catering, parcare supravegheată 24/7, seif, serviciu de trezire și multe altele.

Hotelul are două lifturi, centrală termică și spălătorie proprie.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

DIN 25 MAI RELUĂM ACTIVITATEA OPERAȚIONALĂ ÎN TOATE HOTELURILE

Măsuri prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid-19


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.