Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Camere

Camere

Oferim cazare în Tîrgu Mureș în 111 de camere situate pe opt nivele. Hotelul nostru poate găzdui până la 208 persoane în camere spațioase și confortabile. Hotel Continental Forum este opțiunea perfectă de cazare în Tîrgu Mureș.

Hotelul de 4 stele a fost renovat în anul 2019! Vă punem la dispoziție:

  • 8 camere Standard, dintre care 6 cu pat single și 2 cu paturi twin;
  • 79 camere Business, dintre care 8 cu pat single, 37 de camere cu pat matrimonial și 34 cu paturi twin;
  • 17 camere Deluxe cu pat matrimonial;
  • 5 camere Family, dintre care 2 deluxe;
  • 2 Apartamente situate la ultimul etaj.

Toate camerele sunt camere de nefumători și au următoarele facilități : internet WiFi gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces direct național și internațional, minibar, uscător de păr, pat suplimentar sau pătuț de copil, la cerere.

Oferim posibilitatea unui early check-in sau late check-out și, de asemenea, puteți opta să vă cazați în hotelul nostru doar pe timp de zi.

Camerele noastre au un design util și practic, oferindu-vă tot ce aveți nevoie pentru cazare în Tîrgu Mureș și un sejur fără griji.

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare în Tîrgu Mureș. Vedeți care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

Rezervările directe beneficiază de 20% discount!

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media