Rezervă direct și ai 10% discount
Rezervă direct și ai 10% discount

Camere

Camere

Oferim cazare în Tîrgu Mureș în 111 de camere situate pe opt nivele. Hotelul nostru poate găzdui până la 222 de persoane în camere spațioase și confortabile. Hotel Continental este opțiunea perfectă de cazare în Tîrgu Mureș.

Hotelul de 3 stele este alcătuit din 76 de camere standard, dintre care 22 de camere cu pat matrimonial și 54 cu paturi twin, 33 de camere deluxe, dintre care 19 cu pat matrimonial și 14 cu paturi twin și două apartamente. Pe fiecare nivel, există câte două camere care comunică, unde se pot caza familiile cu copii.

Toate camerele au următoarele facilități : internet WiFi gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces direct național și internațional, minibar, uscător de par, pat suplimentar sau pătuț de copil, la cerere.

Oferim posibilitatea unui early check-in sau late check-out și, de asemena, puteți opta să vă cazați în hotelul nostru doar pe timp de zi.

Camerele noastre au un design util și practic, oferindu-vă tot ce aveți nevoie pentru cazare în Tîrgu Mureș și un sejur fără griji.

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 10% față de orice alt site de rezervări.

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare în Tîrgu Mureș.

Vedeți care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

Oferte

Oferte

Oferte

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media