Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Apartament

Apartament

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Rezervările directe beneficiază de 20% discount!

Dacă sunteți în căutare de cazare în Târgu Mureș, noi avem cele mai bune variante. Cele două apartamente ale hotelului Continental Forum Tîrgu Mureș oferă o priveliște panoramică asupra orașului, fiind situate la etajul 10, dar și un spațiu generos, având o suprafață totală de 53 m2. Camerele au fost renovate în anul 2019.

Ambele apartamente ale hotelului sunt de nefumători.  Apartamentele sunt alcătuite dintr-un dormitor cu pat matrimonial, un living cu fotolii impozante, un hol și două băi.

Pe lângă acestea, în apartamente veți găsi: aer condiționat, un minibar, televizoare în ambele încăperi, birou de lucru, facilități pentru pregătirea cafelei/ceaiului.

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare. Vedeți care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

Beneficii

Apartamentele oferă o experiență de cazare deosebită. Îndrăznim să spunem că apartamentele noastre sunt unice în Tîrgu Mureș, prin obiectele de mobilier clasic, de un rafinament aparte. Așadar, dacă doriți mai mult decât un spațiu de dormit pentru sejurul dvs., alegeți apartamentele noastre elegante.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Seif
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Birou
Cadă
Fierbător apă
Canapea
Cantar
Cosmetice baie
Duș
Ceai și cafea
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Minibar
Oglindă cu lupă
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Uscător de păr
Vedere panoramică
Zonă de relaxare
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media