Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Camere Deluxe

Camere Deluxe

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20%  față de orice alt site de rezervări.

Dacă sunteți în căutare de cazare de 4 stele în Tîrgu Mureș, vă punem la dispoziție 17 camere Deluxe cu suprafața de 20 m2. Acestea au doar paturi de tip matrimonial. O parte din camerele deluxe au canapea.

Acest tip de cameră are următoarele facilități: apă (0,5l) complimentary, expresor de cafea, aer condiționat, acces la internet WiFi gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces direct național si internațional, minibar, uscător de par, pat suplimentar sau pătuț pentru copil, la cerere.

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare precum și care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Beneficii

Camerele deluxe sunt ideale pentru cei care își doresc confort sporit pe perioada sejurului. Camerele au facilități suplimentare față de camerele standard, oferind în același timp un decor reconfortant.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Seif
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Birou
Cadă
Cosmetice baie
Duș
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Minibar
Oglindă cu lupă
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Umbrelă
Uscător de păr
WC
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media