Rezervă direct și ai 10% discount
Rezervă direct și ai 10% discount

Camera Deluxe

Camera Deluxe

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 10% față de orice alt site de rezervări.

Pentru o cazare de 3 stele în Tîrgu Mureș, avem 111 camere, dintre care 33 de camere Deluxe, aflate pe etajele 3, 9 și 10 ale hotelului. Acestea au atât paturi twin cât și paturi matrimonial.

Acest tip de cameră are următoarele facilități: internet WiFi gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces direct național si internațional, minibar, uscător de par, pat suplimentar sau pătuț pentru copil, la cerere.

În plus față de camerele standard, aceste camere deluxe au facilități suplimentare ca aer condiționat, halat de baie, papuci, cântar, kit de cosmetice în baie. De asemenea, în cazul unui sejur de mai multe zile în camere deluxe, prosoapele se schimbă zilnic, iar lenjeriile la maximum 2 zile.

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare.

Vedeți care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

Beneficii

Camerele deluxe sunt ideale pentru cei care își doresc confort sporit pe perioada sejurului. Camerele au facilități suplimentare față de camerele standard, oferind în același timp un decor reconfortant.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Cadă
Minibar
Oglindă cu lupă
Umbrelă
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media