Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Camere Standard

Camere Standard

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20%  față de orice alt site de rezervări.

Vă oferim cazare de 4 stele în Târgu Mureș în Camere Standard cu paturi confortabile în care veți avea parte de un somn liniștit. În aceste camere veți găsi toate facilitățile necesare într-o călătorie și spațiu suficient, acestea având o suprafață de 20 m2.

Vă oferim posibilitatea de a alege dintre 6 camere standard cu pat single și 2 camere standard cu paturi twin.

Camerele standard au următoarele facilități: internet WiFi gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces direct național și internațional, minibar, uscător de par, pat suplimentar sau pătuț pentru copil, la cerere.

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare. Vedeți care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

Beneficii

Camerele standard sunt combinația perfectă dintre confortul oferit de un hotel cu tradiție și un buget economic. De asemenea, acestea sunt extrem de primitoare, având un mobilier practic.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Seif
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Birou
Cadă
Cosmetice baie
Duș
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Minibar
Oglindă cu lupă
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Uscător de păr
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media