Un Revelion în alb și negru
Un Revelion în alb și negru

Revelion 2017

Revelion 2017

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

oferta revelion 2017 mures

Hotel Continental Tîrgu Mureș ți-a pregătit pentru seara de Revelion 2017 o tematică inedită: Pisica Albă, Pisica Neagră. Te invităm să petreci alături de noi trecerea dintre ani, am pregătit pachete speciale ce includ cazarea, dar și o ofertă doar pentru petrecerea de Revelion.  

Oferta Revelion 2017 Tg. Mureș

Petrecere tematică de Revelion  300 lei / persoană.

 

Pachete revelion

645 lei / persoană / 3 nopți

775 lei / persoană / 4 nopți

880 lei / persoană / 5 nopți

 

Pachetele inlcud:

Petrecere tematică de Revelion

Cazare 3, 4 sau 5 nopți cu demipensiune

Brunch pe 1 ianuarie

 

Dacă te grăbești, poți prinde discountul early booking de 10% până pe 30 noiembrie. Nu rata oferta, locurile sunt limitate!

Program artistic

V-am pregătit un program artistic surpriză, cu momente de umor-parodie, muzică live, DJ, concursuri în ton cu tema serii „Pisica Albă, Pisica Neagră“. Decorul va fi în contrastul clasic și elegant alb-negru. Pentru noi, cromatica aleasă are o semnificație aparte. Dacă negrul semnifică anul vechi, albul înseamnă anul nou cu veselie și gânduri bune.

Salonul Aman, în care va avea loc petrecerea, este unul elegant, cu o capacitate de 180 de persoane, care se întinde pe două etaje. Salonul este extrem de spațios, fiind dotat cu o scenă de spectacol.

Meniu

Meniul pentru petrecerea de Revelion 2017 cuprinde un aperitiv bogat, cu nu mai puțin de 6 tipuri de gustări, trei feluri de preparate calde și garnituri gustoase. Desigur, noaptea se încheie cu un tort pe care noi l-am numit „Tortul Pisicilor“. Pentru lista completă de preparate și băuturi pentru petrecerea de Revelion 2017, te invităm să consulți meniul de mai jos.

Pentru mai multe detalii apelează: +40 372 658 800 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: mures@continentalhotels.ro.

Te așteptăm să petreci Revelionul în Alb și Negru, alături de Hotel Continental Tîrgu Mureș!

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media