Petreceri corporate de Crăciun

Petreceri corporate de Crăciun

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

Petrecerile corporate de Crăciun sunt momente mult așteptate de colegi, clienți și colaboratori, dar și o provocare pentru organizatori.

Pentru că dorim să onorăm și să mulțumim diversitatea gusturilor oaspeților noștri, am creat o ofertă variată, care se pliază pe orice tip de preferințe, fie că organizezi petrecerea corporate de Crăciun pentru angajații firmei tale, pentru clienții tăi sau pentru colaboratori.

Ți-am pregătit două variante de meniu, cu preparate deosebite, fiecare meniu având tematica lui.

Dacă dorești o petrecere cu specific românesc îți recomandăm meniul Crăciun Ardelenesc, al cărui preț include și programul de divertisment: dansuri și muzica populară live.

Crăciunul Englezesc îți aduce preparate originare din Marea Britanie, dar și un program umoristic și muzică englezească.

Petrecerea poate avea loc într-una dintre sălile noastre sau în restaurantul Mondo: vezi fotografii. Putem organiza petreceri cu o capacitate de la 25 la 90 de persoane. 

Pentru detalii complete despre lista de preparate pentru fiecare meniu în parte, consultă oferta de mai jos.

Tradiție în organizare de petreceri de Crăciun corporate

Cei 25 de ani de existență în industria ospitalității ne-au învățat că, pentru un eveniment reușit, preparatele delicioase trebuie să fie completate de o servire de excepție.

Lasă în grija noastră organizarea petrecerii de Crăciun și garantăm că vei avea parte de o petrecere corporate cu gust. Colegii, clienții sau colaboratorii tăi merită să fie răsplătiți cu un chef pe cinste!

Pentru mai multe detalii apelează: +40 372 658 800 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: mures@continentalhotels.ro.

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media