D'ale Revelionului
D'ale Revelionului

Revelion 2018

Revelion 2018

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

Cuvantul „Revelion” provine din limba franceză, de la „réveiller”, care înseamnă „a se trezi”, „a fi treaz”.

Pentru seara de Revelion 2018 ți-am pregătit o petrecere de neuitat, care te va ține treaz toată noaptea pentru că umorul autentic al românilor din toate colțurile României  nu te va lăsa o clipă să îți pierzi zâmbetul de pe buze. 

Te invităm să petreci alături de noi trecerea dintre ani. Am pregătit pachete speciale ce includ cazarea, dar și o ofertă doar pentru petrecerea de Revelion 2018.

Ofertă Revelion 2018

Acces petrecere tematică de Revelion și cină festivă 300 lei / persoană.

Pachete Revelion 2018

665 lei / persoană (loc în cameră dublă) / 3 nopți

795 lei / persoană (loc în cameră dublă) / 4 nopți

900 lei / persoană (loc în cameră dublă) / 5 nopți

Pachetele inlcud:

  • Petrecere tematică de Revelion „D’ale Revelionului”
  • Cazare 3, 4 sau 5 nopți cu demipensiune
  • Brunch pe 1 ianuarie

Dacă te grăbești, poți prinde discountul early booking de 10% până pe 30 noiembrie. Nu rata oferta, locurile sunt limitate!

Program artistic

În petrecerea “D-ale Revelionului” vei savura  secunda, minutul , ora , noaptea NOULUI AN. Ce este clar și nu doar o superstiție este că dacă vrei să ai noroc în 2018 trebuie să fi: bine dispus, pregătit de petrecere , vesel și gata de distracție alături de Actorii Teatrului Scena în regia lui Liviu Pancu,  DJ Vali, dansatori, Muzica live cu  Fomația Terra Alba și cu Dana și Ioana.

Pregătește-te să savurezi și preparatele special și delicioase pregătite de Chefii nostri Traian Filip și Lucia Cerghizan  și servite de o echipă profesionistă coordonată de Costin Voicu.

E bine să nu uiți ca în “D-ale Revelionul”  umorul fin și de caltate te obligă la câteva superstiții de care să ții cont: anul nou să te găsească cu paharul plin în mână, cu bani în buzunar și un accesoriu de îmbrăcăminte de culoarea rosie.

 

Vă așteptăm să vă distrați în “D-ale Revelionului”!

 Acceptăm ținute cât mai reprezentative pentru acest moment.

CONTACT

Pentru a achiziționa pachele de Revelion 2018 apelează: +40 372 658 800 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: mures@continentalhotels.ro.

revelion 2018 tirgu mures

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media