Momentul tău de delectare
Momentul tău de delectare

Bar de zi

Bar de zi

Barul de zi al restaurantului este locul perfect în care oaspeții se pot relaxa după o zi plină, savurând o băutură din meniul diversificat. Meniul cuprinde băuturi răcoritoare, cocktail-uri, cafea și ceai. Din specialitățile pe bază de cafea recomandăm cappuccino, mint coffee sau caffe latte.

Servim atât cocktail-uri alcoolice, cât și non alcoolice precum Mojito, Bloody Mary sau Green Apple. Meniul cuprinde, de asemenea, gustări aperitive, băuturi digestive, lichioruri și o selecție de vinuri.

PROGRAM

Barul de zi este deschis începând cu ora 08:00 până la ora 22:00.

bar de zi Continental Tirgu Mures

La îndemână

Barul nostru se află la parterul hotelului fiind o opțiune la îndemână pentru cei care doresc să se relaxeze în afara camerei de dormit.

bar de zi Continental Tirgu Mures

Selecție

Vă oferim o selecție de vinuri complexă, în meniul nostru regăsindu-se vinuri albe, rose și roșii. Mai mult, de la noi vă puteți lua o sticlă de vin pe care o puteți savura în intimitatea camerei de cazare.

bar de zi Continental Tirgu Mures

Specialități

Având în vedere că avem internet prin wireless gratuit, aici vă puteți bea cafeaua sau specialități pe bază de cafea în liniște, în timp ce vă verificați ultimele mail-uri sau stabiliți întâlniri în scop de afaceri.

Oferte

Oferte

Oferte

©2017 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?