Sărbătoarea gustului
Sărbătoarea gustului

Restaurant Mondo

Restaurant Mondo

Restaurantul Mondo, aflat în incinta hotelului, este unul dintre cele mai selecte locuri din oraș unde se pot savura preparate provenite din mai multe bucătării ale lumii. Meniul à la carte cuprinde numeroase specialități ce răsfață gusturile, printre care se regăsesc specialitatea bucătarului-șef, preparate tradiționale românești, în special transilvănene, și internaționale.

Pe timpul verii, vă propunem terasa pentru a servi masa la aer liber. De asemenea, în restaurantul Mondo se servește micul dejun tip bufet, în fiecare zi. Vă așteptăm!

PROGRAM RESTAURANT

Luni-Duminică 18:00-21:00

PROGRAM MIC DEJUN

Luni-Duminică 7:00 – 10:00

continental tirgu mures restaurant mondo

Gustos

Dacă ne treci pragul, vei fi răsfățat cu savoarea mâncării cu gust, care îți va surprinde papilele gustative. În imaginea din stânga, puteți degusta din priviri deliciosul mușchi de porc cu ciuperci, servit cu legume primavera, cartofi mov și sos de piper roșu.

 

Amabilitate

Pe lângă preparatele fără cusur, te asigurăm că aici vei avea parte de o experință culinară deosebită completată de amabilitatea și grija angajaților noștri pentru dorințele dumneavoastră. Avem experiență în industria ospitalității și garantăm că vizitatorii noștri vor fi tratați cu atenție.

Select

Restaurantul nostru este recunoscut în oraș nu numai pentru gustul mâncării servite aici, ci și pentru faptul că este un local select, decorat cu stil, mobilierul negru-argintiu dând un aer de eleganță locației. Vara puteți servi masa și pe terasa restaurantului, cu vedere spre Piața Teatrului.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media