Sărbătoarea gustului
Sărbătoarea gustului

Restaurant Mondo

Restaurant Mondo

Restaurantul Mondo, aflat în incinta hotelului, este unul dintre cele mai selecte locuri din oraș unde se pot savura preparate provenite din mai multe bucătării ale lumii.

Meniul à la carte cuprinde numeroase specialități ce răsfață gusturile, printre care se regăsesc specialitățile Mondo, specialitatea bucătarului-șef, preparate tradiționale românești, în special transilvănene, și internaționale.

Ca oaspete al hotelului nostru puteți lua un prânz delicios, gustând din preparate precum tochitura moldovenească, gulaș-ul, găluștile șomloi sau vargabeleș-ul. Un preparat plin de gust poate fi însoțit de un vin alb Sauvignon Blanc, de un vin roșu Merlot Prince Matei sau de un Rose de Minis, acestea fiind doar câteva exemple din meniul nostru de băuturi.

PROGRAM 

Restaurantul nostru este deschis pentru oaspeți între 12:00-23:00. Vă așteptăm!

restaurant mondo tirgu mures

Gustos

Dacă ne treci pragul, vei fi răsfățat cu savoarea mâncării cu gust, care îți va surprinde papilele gustative.  Nu ratați specialitatea bucătarului-șef: muşchi de vită şi piept de raţă cu sos de vin Porto şi sufleu de orez. În imaginea din stânga, puteți degusta din priviri deliciosul mușchi de porc parma cu sos Roqueford și tagliatele de legume.

 

restaurant mondo tirgu mures

Amabilitate

Pe lângă preparatele fără cusur, te asigurăm că aici vei avea parte de o experință culinară deosebită completată de amabilitatea și grija angajaților noștri pentru dorințele dumneavoastră. Avem experiență în industria ospitalității și garantăm că vizitatorii noștri vor fi tratați cu atenție.

Select

Restaurantul nostru este recunoscut în oraș nu numai pentru gustul mâncării servite aici, ci și pentru faptul că este un local select, decorat cu stil, mobilierul negru-argintiu dând un aer de eleganță locației. Vara puteți servi masa și pe terasa restaurantului, cu vedere spre Piața Teatrului.

Oferte

Oferte

Oferte

©2017 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?